Back

Acum își arată corupții din politică adevărata față…

Proiectul de lege privind amnistia și grațierea trebuie inclus pe ordinea de zi a ședinței Camerei Deputaților, pentru a fi respins. Este o bună ocazie pentru Victor Ponta de a demonstra, în cadrul plenului, că nu are un limbaj dublu și că, într-adevăr, nu dorește să ia vreo decizie care să reprezinte un atac la Justiție, mai ales după ce problema amnistiei și grațierii a apărut în stenogramele penalilor PSD.
Constatăm că majoritatea parlamentară întârzie să ia o decizie cu privire la inițiativa legislativă privind amnistia și grațierea, care trebuia să aibă raport din partea Comisiei juridice cel târziu până la data de 1 februarie 2014.
Parlamentarii ACL sunt gata să voteze respingerea proiectului de lege. În cazul în care PSD va evita acest lucru, atitudinea membrilor săi va reprezenta exemplul cel mai clar că, în cazul în care Ponta va ajunge la Cotroceni, printre primele legi pe care el le va promulga în calitate de președinte va fi legea amnistiei și grațierii, demonstrând în acest fel că trebuie să-și recompenseze toți baronii din PSD care fură pe rupte, de la voturi până la păduri.

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus