Back
Featured image of post La trei ani de mandat, le dau socoteală mureșenilor…

La trei ani de mandat, le dau socoteală mureșenilor…

În urmă cu trei ani, târgumureșenii m-au mandatat, prin votul și încrederea lor, să-i reprezint asumând demnitatea de senator în Parlamentul României. Un mandat onorant, pe care m-am străduit să-l exercit eficient, ca reprezentant al opoziției, prin dăruire, devotament și cu bună credință… Dincolo de vorbe, faptele rămân ilustrative, oglindă a asumărilor și activității cuantificate în raportările oficiale ale Senatului României, plus activitatea din zona de responsabilitate a circumscripției electorale, respectiv Târgu-Mureș.
Dau socoteală în mod responsabil și onest mureșenilor pentru activitatea desfășurată. O fac, de regulă, săptămânal, prin intermediul conferințelor de presă, a emisiunilor de televiziune și radio la care sunt invitat, a comunicatelor, interpelărilor și a declarațiilor politice pe care le susțin, a manifestărilor publice la care particip, prin pagina mea electronică www.mariuspascan.ro și rețelele electronice de comunicare și socializare ș.a. Este o obligație morală pe care mi-am asumat-o și caut să o reverberez pozitiv în mod consecvent. Rămâne ca dumneavoastră să apreciați dacă mi-am făcut sau nu datoria, dacă îmi pot justifica pragmatic mandatul încredințat, dacă v-am reprezentat cu cinste, răsplătindu-vă astfel încrederea.
Evidențiez, la socoteala dumneavoastră, activitatea tuturor parlamentarilor mureșeni din Parlamentul României pentru a judeca în cunoștință de cauză. Vă doresc multă sănătate și tuturor numai bine!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus